NDODH TANI/ Po zhvillohet mbledhja e kryesisë qëndrore të Lëvizjes BESA(FOTO)

226

Nga fotografitë e dërguara në redaksinë tonë, shihet se është duke u zhvilluar mbledhja e kryesisë së BESËS, ku si pikë kryesore, me shumë gjasa është raundi i dytë i zgjedhjrve presidenciale. Se çfarë po diskutohet dhe për vendimin e kësaj kryesie, do të marrim vesh pas mbledhjes.