Opozita shqiptare dridh Shkupin, Kasami e Sela bashkë për presdientin shqiptar

240

Sonte në Shkup u mbajt tubimi promovues i Blerim Rekës si kandidat i pamvarur por i përkrahur nga Ziadin Sela ASH, dhe Bilall Kasami i Lëvizjes Besa.Sonte Shkupi ishte plot e përplot në përkrahje të Blerim Rekës.

Fjalim mbajtën edhe Ziadin Sela dhe Bilall Kasami duke thënë fjalë të mëdha për Rekën si dhe disa fjalë për ASli Ahmetin dhe BDI-në që përkrahin kandidatin maqedonas Stevo Pendarovskin.