Osmani: Faleminderim i sinqertë deri te Ambasadori Vuter Pllomp

29

“Faleminderim i sinqertë deri te Ambasadori Vuter Pllomp, për përpjekjet e tij altruiste për ta ndihmuar vendin që me sukses të kthehet në rrugën evropiane dhe eurotlantike, duke u kujdesur për relacionin miqësor të dy vendeve, dhe më pas duke krijuar edhe miqësi personale në vend.” – thotë Osmani

Për më shumë ndiq linkun: