Osmani: Tetova nuk hyn në karantinë

195

Zv. kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në profilin e tij në Facebook sqaron se në Tetovë është ndaluar vetëm transporti i organizuar, ndërsa është i lejuar transporti privat.

“Tetova nuk hyn në karantinë as nuk ndërprehen hyrje daljet me automjete private. Qeveria me kërkesë të Shtabeve Komunale të disa Komunave të Pollogut ndaloi transportin e organizuar të udhëtarëve me autobus, furgon ( kombe) prej dhe në Tetovë”, shkruan Osmani.