Pamjet apokaliptike pas zjarreve në Amazonë (FOTO)

20

Pyjet tropikale të Amazonës prej gati një muaji janë përfshirë nga gjuhë zjarri që duken të pandalshme.

Ferri mbi tokë është ajo që po ndodh në njërin prej ekosistemeve më të mëdha në botë. Të ecësh në mes të ditës dhe çdo gjë të jetë errësirë sikur të jetë mesi i natës.

Ndërkohë siç duket, pamjet apokaliptike që janë fotografuar këto ditë në Amazonë, janë me të vërtetë dramatike.