Pas 11 viteve, do të mbahet tubim përkujtimor për Gjeneral Fadil Nimanin – Tigrin!

143

Lajmërim

FTESË në ditën e rënies së Dëshmorit të KOMBIT – Gjeneral “FADIL NIMANI – TIGRI” dhe përkujtimi I dëshmorit të parë Zaim Zeqirit.

Të nderuar bashkëqytetarë, familjarë të Dëshmorëve të Kombit, Invalidë dhe Veteranë të UÇK-së, në ditën e rënies heroike të Dëshmorit të Kombit – “FADIL NIMANI – Tigri” dhe përkujtimi I dëshmorit Zaim Zeqirit, ftoheni me datë: 25.05.2019, ora 17:00, në Tubimin përkujtimor të Gjeneral Tigrit tek Varrezat e Dëshmorëve dhe busti i Gjeneral Tigrit në f. Vaksincë të Likovës.

Ardhja juaj nderon gjakun, veprën dhe sakrificën e dëshmorëve për liri.
Lavdi jetës dhe veprës së Dëshmorëve!
Lavdi Gjeneralit “FADIL NIMANI – Tigri”
Lavdi Dëshmorit Zaim Zeqirit.

Sinqerisht, Këshilli organizativ F. Vaksincë – Likovë !