Pendarovski: T’i largojmë ndarjet, të respektohemi dhe të ndihmojmë njëri-tjetrin

14

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski, përmes një video ju është drejtuar qytetarëve në lidhje me vitin e ardhshëm. Ai dëshiron pajtim civil të bazuar në drejtësi dhe të vërtetë.

“Në shtëpinë tonë të përbashkët, para se gjithash dëshiroj të ketë paqe dhe qetësi, përmes së cilave do të vijmë tek pajtimi civil të bazuar në drejtësi dhe të vërtetë. Dëshiroj mirëqenie, të bazuar në siguri dhe vlera euroatlantike. Të nderuar qytetarë ju dëshiroj shëndet dhe respekt të ndërsjellë. Për këtë arsye, t’i largojmë ndarjet, të respektohemi dhe të ndihmojmë”.

“Ndërsa ne politikanët, nëse duam të rinjtë të jetojnë këtu, atëherë prej tani duhet të punojmë me angazhim të dyfishtë, për shtet demokratik dhe për shoqëri humane, të lirë dhe solidare. Na qoftë me fat dhe begati viti 2020”, thotë Pendarovski në urimin e tij.