Përçarje e madhe në BDI edhe atë në ‘Kërçovën e Ali Ahmetit’ (FOTO)

507

Skandal…!!!
Skandalet nga kryetari i nendeges se BDI-se se fsh.Serbice nuk kan te ndalur…
Kete her personi ne fjale po ballafaqohet edhe me Rinin e fsh.Serbice ku ky person po vazhdon te manipuloj ne punet e Rinis,edhe pse shume her nga Rinia ju eshte hek vrejtja qe te distancohet dhe mos merret me Rinin ky i njejti vazhdon te bej kalkulime me te Rinjte e ketij fshati…
Andaj Rinia e fsh.Serbice publikisht ja ben me die qe te ket kujdes dhe te shikoj punet e veta qe dita dites po shohim se si ankohen qytetaret ndaj tij,dhe publikisht i themi qe mos te merret me Rinin,Rinia e fsh.Serbic ka Kryetar dhe Kryesi te Rinis keshtu qe personi ne fjal ska nevoj te merret me Rinin,sepse ne mesin ton nuk eshte i deshirueshem per shkak veprimeve te papelqyera ndaj Rinis…