Polici godet me shkelma protestuesin afër Teatrit Kombëtar

22

Ora News sjell momentin kur policia godet me shkelma një protestues.

Videoja është filmuar rreth orës 09:50 minuta.

Protestuesi i shtrirë goditet nga policët me shkelma.

Pranë instalaconit “REJA”, në hyrje të bulevardit ka shpesh përplasje dhe tension mes protestuesve dhe policisë.

Pas gati 3 vitesh protestë dhe rezistencë për mbrojtjen e Teatrit Kombëtar nga artistët, intelektualët dhe shoqëria civile, në orët e para të mëngjesit të sotëm ka nisur dhe shembja e kësaj godine.