Pollozhani: Të gjithë po e presin koalicionin Aleanca me Besë

87

Shkruan: Shpëtim Pollozhani

RANË MASKAT

Mendu Thaçi deklaroi se parapëlqen të shkojë në koalicion me LSDMV.
Afrim gashi nuk u largua nga koalicioni qeveritar LSDMV dhe BDI, që do të thotë se këto dy parti shqipfolëse planifikojnë të shkojnë në një koalicion me LSDMV.
Kjo për PDSH dhe Alternativa do të thotë një harakiri evërtetë (vetëvrasje trdicionale japoneze me prerje tëbarkut me një shpatë të veçantë).
E gjithë diaspora dhe shqiptarët shpresën e vetme e kanë te Aleanca për Shqiptarët dhe Besa.
Shumë shpejtë erdhi koha që Aleanca dhe besa ta bëjnë ate që nuk e bënë në vitin 2016, që do t thotë se duhet të bëjnë një koalicion parazgjedhor, pasi janë opozita e vetme.
Një numër i intelektualëve janë në gjendje të ndihmojnë në këte proces jetësor. O tani o kurë. U ka dalë gjahu në shteg.
Në rast se Aleanca dhe Besa e bëjnë një koalicion parimor, disa parti do të jenë një e shkuar e hidhur.