Pornhub në transmetimin direkt të CNN-it, videoja ‘fake’ bëhet virale në internet

258

Video për zgjedhjet në SHBA tregon prezantuesin duke larguar faqen Pornhub nga një ekran i madh.

Videoja është parë tashmë mbi 3 milionë herë. Një faqe Pornhub shfaqet në transmetimin e drejtpërdrejtë në CNN, në ditën e zgjedhjeve amerikane, transmeton Telegrafi.

Moderatori padyshim që e vëren këtë dhe e fshin atë menjëherë.

 

Video po përhapet me shpejtësi dhe aktualisht po bëhet virale përmes rrjeteve sociale.

Mbështetësit e Trump kanë akuzuar CNN për moral dhe paaftësi. Për përdoruesit më pak të motivuar politikisht, është së paku zbavitës.

Padyshim kjo është një video e rreme 

Sidoqoftë, është shumë qartë se kjo është një video e rreme.

Nëse shikoni nga afër, do të vini re se faqja e Pornhub lëviz në mënyrë të pavarur nga lëkundja e kamerës së telefonit celular. Kjo ndodh kur futni diçka në mënyrë digjitale në një video dhe softueri përpiqet ta rregullojë atë në pozicionin e dëshiruar nga përdoruesi.

 

Moderatori në të vërtetë fshiu diçka tjetër të padëshirueshme.

Përdoruesi i Twitter Lewis Wake shkurtoi videon në 3 sekonda, gjë që tregon qartë manipulimin në këtë video.