Prodhimi i BMW M3 të ri ka filluar

67

BMW ka përfunduar kështu procesin e prodhimit të gjeneratës së re të Serisë 3 në një fabrikë që prodhon ende sedanë të rregullt, duke përfshirë versionet hibride plug-in të këtyre makinave.

Edhe pse prodhohet në të njëjtën bazë si BMW M3, M4 Coupe i ri nuk do të prodhohet në Mynih siç ka bërë deri më tani.

BMW prezantoi gjeneratën e re të M3 dhe M4 në fund të shtatorit, dhe këto vetura do të mbërrijnë në sallat e ekspozitave në mars 2021, transmeton Telegrafi.

Të dy automjetet në variantin bazë nën kapak kanë një motor 3.0-litër twin-turbo me 480 kuaj fuqi dhe 550 Nm. Varianti më i fuqishëm është me 510 kuaj fuqi dhe 650 Nm.

BMW M3 dhe M4 në variantin bazë të makinës përshpejtojnë nga 0 në 100 km / orë në 4.2 sekonda, përpara se të zhvillojnë një shpejtësi maksimale prej 290 km / orë.

Versionet bazë të M3 dhe M4 vijnë standarde me një transmision manual me 6 shpejtësi.

Çmimi i këtyre modeleve ende nuk dihet.