Publikohet “bomba” e dytë në gazetën italiane (VIDEO)

89

Me titullin “Rasti tronditi qeverinë në Shkup”, sot në mëngjes në faqet e gazetës italiane, “La Verita” është botuar një material i ri për rastin “Reket”. Në incizim së pari dëgjohet një bisedë mes Boki 13 dhe Orce Kamçevit në të cilën Boki kërkon shpjegime se pse paratë në kartëmonedha prej 50 eurove, duke shprehur dyshimin se mund të jetë ndonjë mashtrim. Kamçev përgjigjet se nuk mund të gjente bankënota më të mëdha në bankë.

Boki në bisedë me Kamçevin kërkon edhe një takim tjetër, kurse gjatë kësaj bisede dëgjohet edhe një zë femër që i thotë Kamçevit – “mos u shqetëso, gjithçka do të jetë mirë”!