QË TË BËSH NDRYSHIMIN DUHET PATUR EDHE VIZIONIN

107

QË TË BËSH NDRYSHIMIN DUHET PATUR EDHE VIZIONIN

Edhe pse është akoma e paqartë se kush do të jetë pala fituese apo humbëse në këto zgjedhje, mbase kombinatorikat parazgjedhore garuese janë në formim e sipër, është me rëndësi që pala humbëse ta pranoj realitetin si të tillë dhe në këto zgjedhje të triumfoj opcioni më i mirë i ndryshimit pozitiv dhe më shpresdhënës në vend, ai opcion ku do të ndihet fryma e fituesit ndër popull.
Opcioni më i mirë ai për:
#Barazi
#Ekonomi
#Stabilitet
#Ardhmëri

MARKETING 420 x 60

M-r Isein Ajdari, (11.01.2020, Kërçovë)

Loading...