Qeveria e Maqedonisë miratoi vendimin për anulimin e pagesës së kredive për qytetarët dhe firmat

2

Qeveria tashmë dha urdhër për të lehtësuar ekspozimin financiar të qytetarëve  dhe kompanive në kohe krize.

“Vërtetohet se gjatë gjendjes së jashtëzakonshme duhet të realizohen mundësitë e dhëna nga ndryshimet e Bankës Popullore, që kanë të bëjnë me lehtësimin e ekspozimit financiar të qytetarëve dhe firmave të cilët për shkak të coronavirusit po ballafaqohen me vështirësi për pagesë të kredive”, shprehen nga shërbimi qeveritar.

MARKETING 420 x 60

Ata shtojnë se në këto rregulla kanë punuar bashkërisht Banka Popullore, Ministria e Financave dhe Asociacioni Bankar i Maqedonisë.

Loading...