Raufi: Ligji i Prokurorisë Publike nuk u bë nga ekspertët e katedrës juridike

12

Avokati Naser Raufi sonte në emisionin “Studio e Hapur” ka vlerësuar se Ligji për Prokurorinë Publike u soll shumë shpejt dhe fatkeqësisht u miratua nga politikanët, njofton Shenja.

“Ligji për Prokurorinë Publike u bë shpejtë mund të them dhe nuk u bë nga ekspertët e katedrës juridike, por u bë nga politikanë fatkeqësisht dhe mendoj se ka shumë mungesa. Posaçërisht është mungesë e të ashtuquajturit “bomba”. Mos të jenë më prova, që është në kundërshtim me gjykatën e Strazburgut. Sipas mendimi tim kjo është një ndër mungesat më të mëdhaja”, deklaroi Raufi.

MARKETING 420 x 60