Rinia e BESËS organizoi kamping në malin Sharr (FOTO)

47

Me datë 28/06/2019 dhe 29/06/2019 Forumi Rinor i Lëvizjes BESA organizoi fazën e parë të projektit “Kamping 2019.”
Faza e parë e këtij projekti u realizua në bukuritë natyrore, por të painvestuara dhe të pashfrytezuara të malit Sharr.

#RiniaeLëvizjes
#ForumiRinor
#LëvizjaBESA