Sadulla Duraku si “Supermani”, bëhet edhe zv/kryeministër!

88

Sadulla Duraki nga BDI-ja, i cili para një jave me rekonstruimin ishte vendosur në krye të Ministrisë së re për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Bashkësive, do të jetë edhe zëvendës i kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, transmeton TopAlNews.

Vendimi për funksionin e tij të zëvendëskryeministrit është sjellë në seancën e djeshme qeveritare dhe e kumtoi pres shërbimi i Qeverisë. Ndryshe, ai po bëhet si “Supermani”, duke e bërë gjëra dhe duke ndërruar postet, që një njeri i thjesht nuk mund ta bëj./TopAlNews/