Saliu: Bilall Kasami, i vetmi lider që nuk u josh për pushtet

152

“Ne Maqedoni ka vetem nje opozite dhe ajo eshte Levizja BESA.Fitoi pese mandate ne zgjedhjet e kaluara , nuk hyje ne detaje tjera te percarjes dhe lideri aktual Bilall Kasami nuk ia formoi Qeverine Zoran Zaevit.Ai nuk u josh nga pushteti dhe cfare te thote ai kunder kesaj qeverie eshte terresisht e drejte.Opozite tjeter shqiptare nuk ekziston ne Maqedoni.” – ka shkruar Urim Saliu në Facebook