Saliu: Të gjithë janë të njollosur në pushtet përveç Bilall Kasamit

255

Gazetari dhe analisti nga Tetova, Urim Saliu përmes një postimi në profilin e tij në Facebook ka deklaruar se të gjithë liderët kanë bashkëqeverisur me njëra tjetrën dhe me partitë maqedonase, përveç Bilall Kasamit që nuk ka qenë asnjëherë pjesë e qeverisë.

Për më shumë, lexojeni postimin e tij: