SASHK të hënën do të deklarohet nëse do ta pranojë Marrëveshjen kolektive për kulturën

15

Ditën e hënë do të dihet nëse Propozim-marrëveshja për Kulturë është i pranueshëm për Sindikatën e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SASHK).

Kryetarit i SASHK, Jakim Nedelkov sot deklaroi për ditën e hënë është caktuar takim me Ministrinë e Kulturës.

“Për momentin ka debat. Çdo organizatë sindikale e kishte për detyrë ta shqyrtojë Propozim-marrëveshjen dhe eventualisht të japë vërejtje. Sot është afati i fundit dhe po i mbledhin rezultatet. Të hënën kemi takim me Ministrinë e Kulturës dhe aty do të njoftojmë qëndrimin tonë nëse është e pranueshme për ne”, tha Nedellkov.