Seminari në Durrës/ Vazhdojnë aktivitetet e Forumit Rinorë të BESËS (FOTO)

57

Lëvizja BESA, ka vazhduar me seminarin në qytetin e Durrësit, me forumin rinor, pas vizitës gjatë ditës së sotmë në muzeun arkeologjik, temë e ligjeratës ishte mbi lidershipin dhe marëdhëniet më publikun, me ligjërus prof Nevile S.Xhindi dhe Hajdi Xhixha, të cilat dhanë shumë shembuj dhe ide në lidhje me atë se si të komunikosh më njërëzit dhe të arrish t’i bindish ata, njofton TopAlNews.

Kujtojmë që ky seminar do të zgjasë disa ditë, dhe gjatë ditës së nesërme, pjese e panelit do të jetë edhe ish kandidati për President në Maqedoninë e Veriut, prof Blerim Reka. Forumi Rinor i Lëvizjes BESA, pas disa aktiviteteve muajve të fundit, edhe nga ligjeruesit janë etiketuar si shpresë për ndryshim dhe revolucionë në politikën shqiptarë në Maqedoninë e Veriut.