Shalqiri iu ndihmon të hidratoheni

21

Pirja e ujit është një mënyrë e rëndësishme për ta mbajtur trupin tuaj të hidratuar.

Por pos ujit preferohet që të konsumoni edhe ushqime që kanë përmbajtje të lartë të ujit, si shembulli i shalqirit i cili është 92 për qind i përbërë nga uji.

Për më tepër, një përmbajtje e lartë uji është një nga arsyet pse frutat dhe perimet ju ndihmojnë të ndjeheni të plotë.

Kombinimi i ujit dhe fibrave do të thotë që ju po hani një vakt të mirë të ushqimit pa shumë kalori.