Shantazhuan vajzën me video-incizime, arrestohen dy persona nga Gostivari

48

MPB njofton se gjatë ditës së djeshme janë arrestuar dy persona nga Gostivari të cilët dyshohen se kanë shantazhuar një vajzë me video materiale komprometuese.

“Më 07.08.2019 rreth orës 03:30, SH.O (21) dhe E.M. (18), të dy nga Gostivari, u arrestuan me dyshimin se kishin shantazhuar një vajzë 27-vjeçare, e cila ishte kërcënuar se në qoftë se nuk jep para dhe një telefon celular, do të publikojë materialet e saj komprometuese. Pas përfundimit të dokumentacionit do të merren masat e duhura”, thonë nga MPB.