Shkrijell: Kujdesi për fëmijët vazhdon edhe me qeverinë teknike

20

Kujdesi për fëmijët të grupeve të vogla nëpër shtëpitë e kujdesit vazhdon edhe në kohën e qeverisë teknike dhe nuk do të lejohet bllokimi i dhe shkatërrimi i procesit të deistitcionalizimit e cila po tregohet e suksesshme, tha zv. ministrja për Punë dhe Politikë Soaciale, Sanella Shkrijell.

“Fëmijët më s’ka fëmijë në institucione. Për çdo fëmijë ka shtëpi të kujdesit të ngrohtë, kujdes të veçantë dhe dashur, sepse fëmijët janë më të rëndësishmit në botë. Ato janë pasuria jonë i pa çmim. E ardhmja jonë”, tha zv. ministrja.