Shqiptari nga Shkupi ushqim falas për stafin mjekësor në Slloveni

733

Shqiptari nga Shkupi Taxhedin Aliu me biznes të tij në Sllloveni dëshmon humanizëm njerëzor.

Ai vullnetarisht për gjithë stafin e një spitali shëndetësor në Slloveni ka përgatitur ushqim falas nga biznesi i tij Ali Kebap!

Dëshira e tij humane lind si shenjë falënderimi për gjithë mjekët të cilët kanë dhënë mund të lartë profesional dhe njerëzor në luftën kundër pandemisë botërore Covid 19.