Shtyhet manifestimi dhe marshi për nder të flamurit

42

Marshi dhe manifestimi për nder të ditës së flamurit është shtyrë për me datë 27 dhjetor, shkak i tragjedisë në Shqipëri, ku tërmeti prej 6.4 ballësh tmerroi gjithë shtetin shqiptar, ku si pasojë ka një numër të konsiderueshëm viktimash. Për më shumë, shihni kumtesën e këshillit organizativ të manifestimit:

MARKETING 420 x 60

Të nderuar miq, ju informojmë se pas konsultimeve me Këshillin Organizativ vendosëm që në këto ditë tragjedie të kombit…

Posted by Heshtja nuk është zgjidhje on Tuesday, 26 November 2019