Shumë qytete të Maqedonisë me ajër të ndotur, Tetova kryeson!

29

Qyteti i Strumicës, Manastirit dhe Tetovës sonte janë tre qytetet me ajër më të ndotur në Maqedoni.

Strumica me 377 PM, Manastiri 2 me 240 PM ndërsa Tetova me 233 PM.

Edhe Shkupi është me ajër të ndotur. Ndër komunat me ajër sonte është Komuna Qendër, Karposh dhe Gazi Baba. Poashtu edhe qytete tjera kanë ajër të ndotur si Koçani dhe Milladinovci.

Opozita maqedonase kritikoi partinë maqedonase në pushtet se nuk ka marrë asgjë në uljen e ndotjes së ajrit edhe pse para zgjedhjeve premtonin zgjidhjen e këtij problemi.