Si duket elita e Evropës përpara fillimit të sezonit, shikoni formacionet e tyre

36

Tregu i transferimeve hapi dyert zyrtarisht në datën 1 korrik.

Megjithatë shumë klube i kishin mbyllur marrëveshjet me shumë lojtarë që më përpara, dhe po presin që t’i mbyllin edhe me disa të tjerë. Ne do të ju paraqesim më poshtë formacionet e mundshme për sezonin e ardhshëm, të disa prej ekipeve elitare të evropës, megjithëse mund të ketë blerje të reja dhe që priten të ndryshojnë këto formacione.

REAL MADRIDImage

ATLETICO MADRIDImage

BARCELONAImage

JUVENTUS

Image

MANCHESTER CITY ImageLIVERPOOLImageTOTTENHAMImageBAYERN MUNICHImage

PARIS SAINT GERMAINImageCHELSEAImage