Si ndryshojnë gjërat kur filloni të plakeni?

36

Koha mund të jetë e pamëshirshme në mënyrën se si na ndryshon ndërsa plakemi, por fatmirësisht nuk jemi vetëm.

Por fatmirësisht këto ndryshim janë të zakonshme midis të gjithëve, njofton Klan Kosova.

Këto gjëra ndonjëherë janë edhe për të qeshur. Për shembull kur shikoni një foto të numrit të rrobave që ke veshur më herët dhe çfarë vishni tani.

Mos u habisni nëse kjo ju duket sikur ju dikush ju godet me gozhdën drejt në kokë.

Duhet të vishni këpucë më të rehatshme

Ndjenja që keni për ditëlindjen tënde nuk është më e njëjtë

Koka juaj fillon të ketë ato arna pa flokë

Edhe hija juaj merr një formë tjetër

Sytë e tu kërkojnë syze për të parë më qartë

Madhësia e çantës suaj shumëfishohet

Gjërat që mezi prisni t’i bëni dikur dhe tani

Rrobat tuaja bëhen më të gjata

Fijet e argjenda mund t’iu paraqiten

Vendet ku ka të ngjarë të shpenzoni pjesën më të madhe të parave tuaja 

Lëkura ndryshon

Stomaku juaj dyfishohet në madhësi

Të shkosh për të fjetur herët ishte diçka që e urrenit, por tani e doni

Nga tërheqëse në komode

Madhësia e rrobave tuaja ndryshon