Si të kujdesen gratë shtatzëna për veten gjatë ditëve të nxehta?

51

Vapa e verës i pengon shumicës dhe në veçanti me të përballen me mjaft vështirësi gratë shtatzëna.

Ekspertët këshillojnë që nënat e ardhshme të mos shkojnë kudo pa një shishe uji në të cilën kanë shtrydhur lëng limoni dhe kanë shtuar sheqer. Kjo do të parandalojë humbjen e vetëdijes së shkaktuar nga temperaturat e larta.

Nëse voziteni në trafik urban, mos hezitoni të kërkoni që dikush të ngrihet, pasi një qëndrim shumë i gjatë mund t’ju dëmtojë bashkë me fëmijën.

Gjatë ditëve të nxehta të verës, gratë shtatzëna rekomandohet të notojnë dhe të lahen, pasi që uji relakson trupin dhe në të ato gjithashtu mund të praktikojnë teknikat e frymëmarrjes.

Duke pritur që ju të merrni veten në rolin më të bukur dhe më të rëndësishëm në jetë, kaloni kohën duke lexuar libra dhe shikuar filma. Kjo do t’ju ndihmojë.