Si t’i ktheni në gjendje normale rrobat e zvogëluara nga larja në rrobalarëse

64

Besojmë se ju ka ndodhur të paktën një herë që ndonjë prej rrobave tuaja të preferuara të jetë zvogëluar jashtëzakonisht shumë nga larja

E dimë se si jeni ndjerë kur e keni nxjerrë nga rrobalarësja. Nëse me gjithë përpjekjet që keni bërë s’keni mundur ta riktheni në gjendjen fillestare, mos u shqetësoni pasi ekziston një zgjidhje.

Veshjet e zvogëluara mund t’i riktheni në gjendjen normale shumë thjeshtë, vetëm duke përdorur një shampon bebesh.

Gjithçka që duhet të bëni është të mbushni një enë me ujë të vakët dhe të hidhni shampon bebesh.

Zhyteni veshjen në ujë dhe më pas filloni ta lani siç lani zakonisht rrobat me dorë, në mënyrë që shampoja të depërtojë në fibrat e veshjes së tkurrur.

Pas kësaj, nxirreni veshjen, shtrydheni dhe tërhiqeni duke u munduar ta riktheni në përmasat e mëparshme.