Sonte Blerim Reka ndalet në Zhelinë

35

Të nderuar qytetarë,

Në vazhdën e agjendës së tubimeve parazgjedhore, kandidati i pavarur për President të Shtetit të RMV z. Blerim Reka, i përkrahur dhe i mbështetur nga dy subjektet politike Lëvizja BESA dhe Aleanca për Shqiptarët, nesër do të ndalet në ZHELINË, (e Diell, 14.04.2019) në Sh.f.k. Luigj Gurakuqi, me fillim në ora 19:00.

Ju jeni të mirëpritur.