Sot priten çmime të reja të derivateve të naftës

33

Gjatë ditës së sotme Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) do të kumtoj çmimet e reja të derivateve të naftës. Çmimet e reja priten të shpallen sot e që do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme. Mbetet të shohim nëse do të ketë ulje apo ngritje të çmimeve.