Sot protesta, Berisha: Super cunami po afron, kakistokracia po dridhet! Rama ik!

36

“Super cunami po afron, kakistokracia po dridhet! Rama ik! Fitore!” Ky është paralajmërimi i fortë që ka bërë sot, ish-kryeministri Sali Berisha, për protestën kombëtare që do të nisë në Tiranë në orën 20:00.

Nisur nga forca dhe shtimi në vazhdimësi i numrit të pjesëmarrësve në protestat e fundit të opozitës së bashkuar, nisur nga pasurimi i sloganeve, thirrjeve, mesazheve dhe orëve të qëndresës në secilën prej tyre, Berisha e ka shprehur pas asnjë rezervë bindjen e tij se këtë radhë bëhet fjalë për një “super cunam” që do të kërkojë largimin nga qeverisja të kryeministrit Edi Rama. Shënimin e tij Berisha e ka shoqëruar me videomesazhin e sotshëm të Partisë Demokratike në të cilin thuhet:

Arrogancës dhe shpërfilljes, ju përgjigjëm me refuzim.

Padrejtësisë do t’i përgjigjemi me qëndresë.

Pamundësinë, varfërinë, papunësinë nuk do t’ua lëmë trashëgim fëmijëve.

Ne treguam se jemi më të fortë se e keqja.

Ne duam një të ardhme me mundësi për të gjithë.

Bashkë për të ardhmen, bashkë për Shqipërinë.

Super cunami po afron kakistokracia po dridhet!Rama ik! Fitore! sb

Posted by Sali Berisha on Monday, 8 July 2019

Super cunami po afron kakistokracia po dridhet!Rama ik! Fitore! sb