Spasovski: Qeveria teknike votohet më 3 janar

16

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski  thotë se qeveria teknike do të votohet në Kuvend më 3 janar ndërsa zgjedhjet do të mbahen më 12 prill.  Duke folur për  dallime mes pushtetit dhe opozitës për   ministrin teknik të punëve të brendshme, Spasovski thotë se VMRO-ja duhet të respektoj kushtetutën  andaj edhe pret propozim të ri.