Sportisti me shkathtësi ekstreme, Andy Lewis po kënaqet me ecjen në tel

5

Sportisti dhe akrobati Andu Lewis është i njohur për shkathtësitë e tij ekstreme

Ecja në tel është sport kërkues dhe i rrezikshëm për të cilin nevojiten shumë ushtrime dhe guxim, transmeton Telegrafi.

MARKETING 420 x 60

Andy Lewis në një intervistë të shkurtër ka thënë që kjo aftës tani i është bërë meditim dhe relaksim.

Sportisti ekstrem kënaqet në zotërimin e ekuilibrit dhe truqeve në tel.

Në kohën e lirë ecën, bën surfing dhe merret me sporte të tjera.

Të shohim videon goxha të frikshme të xhiruar në një shkëmb të thellë.