Superkompjuteri parashikon rezultatet e çifteve që dolën nga shorti i Ligën e Kampionëve – a do të kualifikohen Liverpool, Real Madrid, Barcelona dhe Juventus?

20

Është hedhur shorti i Ligës së Kampionëve në Nyon dhe tani e dimë se kush do të luajë me kë në ndeshjen e eliminimit direkt.   

Chelsea do të luajë me Bayern Munich, ndërsa Tottenham do të kenë punë me RB Leipzig.

Derbit kryesorë janë Manchester City – Real Madrid dhe Liverpool – Atleico Madrid.

Thomas Tuchel në anën tjetër do të kthehet në Gjermani për tu takuar me ish ekipin e tij Borussia Dortmund.

Juventusi do të ketë punë me Lyonin, që nuk po kalon një peridhuë të mirë me lëndime.

Po kush do të kalojë tutje?

Superkompjuteri ka bërë matjet duke i para shikuar rezultatet nga të gjitha ndeshjet, si ato të parat, por edhe ato kthyese që do të zhvillohen në shkurt dhe mars të vitit të ardhshëm.


Borussia Dortmund vs Paris Saint-Germain

Ndeshja e parë – 1-2

Ndeshja e dytë – 2-1

Paris Saint-Germain kalon me rezultat 4-2 në total.


Real Madrid vs Manchester City

Ndeshja e parë – 1-1

Ndeshja e dytë – 3-1

Manchester City kalon me rezultat 4-2 në total.


Atalanta vs Valencia

Ndeshja e parë – 1-1

Ndeshja e dytë – 2-1

Valencia kalon me rezultat 3-2 në total.


Atletico Madrid vs Liverpool

Ndeshja e parë – 1-0

Ndeshja e dytë – 2-1

Atletico Madrid kalon me rezultat 2-2, fal golit mysafir.


Chelsea vs Bayern Munich

Ndeshja e parë – 1-2

Ndeshja e dytë – 2-0

Bayern Munich kalon me rezultat 4-1 në total


Lyon vs Juventus

Ndeshja e parë – 1-2

Ndeshja e dytë – 2-1

Juventus kalon me rezultat 4-2 në total.


Tottenham Hotspur vs RB Leipzig

Ndeshja e parë – 2-1

Ndeshja e dytë – 1-0

Gjermanët kalojnë me rezultat  2-2 fal golit jashtë fushës.


Napoli vs Barcelona

Ndeshja e parë – 0-3

Ndeshja e dytë – 3-1

Barcelona kalon me rezultat 6-1 në total.