Test: Mund të gjeni 8 ndryshimet në më pak se 58 sekonda?

53

Gjeni 8 ndryshimet në grafikun e krijuar nga Great Rail Journeys. Mund ta thyeni rekordin e vendosur prej 58 sekondash? Provojeni! 

Dalloni ndryshimet

Ja dhe rezultati! 

Ja dhe rezultati!