Tetova po “ngulfatet” nga mbeturinat! (FOTO)

41

Mbeturinat, kaosi urbanistik dhe mungesa e parkingjeve, vazhdojnë të jenë problemi kryesorë i qytetarëve të Tetovës, njofton TopAlNews.

Një foto që ka arritur në redaksinë tonë, shihet sesi janë të grumbulluar mbeturinat, përpara një banese banimi dhe komuna nuk ka marr masa për t’i pastruar ato. Qytetarët e Tetovës shprehën të revoltuar nga pa pastërtia në qytet dhe gishtin e dretojnë kah institucionet përgjegjës, duke dyshuar se mund të ketë edhe ndonjë sëmundje nga mbeturinat e shumta.

Ndryshe, edhe pak javë do të filloj java kulturore në Tetovë, e cila mbahet tradicionalisht gati se çdo vit./TopAlNews/