Tetovë: ”Marimanga” nuk e kursen as veturën e policisë

89

Sot në qendër të Tetovës në sheshin ”Iliria” një Marimanga është ndalur që ta ka.pë veturën e zyrtarëve policor.

Ata arritën në momentin kur po bëhej marrja e veturës mirëpo nuk mund të bënin asgjë sepse ”Marimanga” veq se kishte vendosur bllokadat dhe ishte duke e ngarkuar veturën.