Top 10 rrëshqitëset më të rrezikshme të ujit (VIDEO)

41

Gjatë verës, nëse jo në plazh, atëherë të gjithë i shfrytëzojmë pishinat për t’u freskuar pak.

Në shumë prej tyre, ka rrëshqitëse të ujit të cilat shpesh herë fëmijët i preferojnë më tepër por hiç më pak të rriturit.

Por, shumë rrëshqitëse të ujit janë të rrezikshme dhe kjo video e mëposhtme e dëshmon këtë.

Në vazhdim mund t’i shihni Top 10 rrëshqitëset më të rrezikshme në botë, nga të cilat ka pasur shpesh edhe të lënduar, njofton Klan Kosova.