Ushtrimet brutale të paramilitarëve kinezë (FOTO)

30

Ushtria Çlirimtare e Kinës Popullore janë forcat e armatosura të Republikës Popullore të Kinës.
Ato konsistojnë me pesë shërbime profesionale; Forcat Tokësore, Detare, Ajrore, Raketore dhe Forca për Mbështetje Strategjike.

Kjo ushtri është forca më e madhe ushtarake në botë – dhe e dyta në botë me buxhetin më të madh të mbrojtjes. Ajo është një superfuqi ushtarake dhe ka mundësi të bëhet fuqi botërore shumë shpejt, transmeton Gazeta Express.

Gjithashtu, Kina është eksportuesi i tretë më i madh në botë i armëve. Këto fotografi më poshtë tregojnë ushtrimet brutale të cilat i kryejnë paramilitarët kinezë.

Shikoni: