Saturday, April 16, 2022
Ballina Shëndet Ushtrimet e duhura për ta hequr mjekrën e dyfishtë

Ushtrimet e duhura për ta hequr mjekrën e dyfishtë

19

Askush nuk e dëshiron një mjekër të dyfishtë, por shumë prej nesh ka atë. Edhe njerëzit të cilët nuk janë në mbipeshë!

Nëse ju keni një mjekër të dyfishtë, mund të imagjinohet se ju nuk dëshironi ta keni më atë.

Arsyeja më e madhe pse njerëzit e fitojnë “mjekrën e dyfishtë” në rend të parë është për shkak se fitojnë në peshë.

Ndonjëherë kjo është vetëm për shkak se ne shkojmë duke u vjetruar kështu edhe lëkura jonë fillon të lëshohet.

Kjo ju ndodh për shkak se muskujt e qafës dhe të nofullës nuk përfshihen shumë në lëvizje. Por, tek e fundit nuk ka rëndësi se si ka ardhur deri tek shtimi i mjekrës së dytë, problemi është që ju e keni.

Provojini këto ushtrime të lehta dhe do të ju ndihmojnë ta evitoni atë.

Ju mund të shtini në funksion çdo muskul të fytyrës dhe kjo do të ju ndihmoj shumë që ta largoni atë.