Videoja ‘Burri në luhatëse’ ndan internetin – disa mendojnë se është i kthyer kah kamera, të tjerët jo!

20

Shpeshherë në rrjetet sociale në veçanti dhe internet përgjithësi, shfaqen disa pamje për të cilat njerëzit nuk kanë mendim të njëjtë.

Një e tillë është edhe ajo e një njeriu që shihet në një luhatëse, pamje të shpërndara më 21 dhjetor në Twitter.

Ajo çfarë po “i mundon” njerëzit është fakti nëse burri po luhatej në drejtim të kamerës apo të ndërtesës, përcjell Telegrafi.

Dhe si në shumë raste të tilla nuk kanë munguar edhe mendimet e shumta, të shoqëruara edhe me ilustrime.

Ana@esnycuddles

Im losing my mind can someone tell me which way he’s facing

Embedded video

38.9K people are talking about this