VMRO DPMNE: LSDM-ja hedh njollë të errët në zgjedhjet e parakohshme parlamentare

24

Nga partia opozitare VMRO DPMNE theksojnë se LSDM-ja hedh njollë të errët në zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

“Qeveria e drejtuar nga LSDM pranoi se në vetëm dy muaj, ka punësuar 4.131 ushtarë të partiak. Me këtë korrupsion zgjedhor, Zoran Zaev dëshiron të zvogëlojë humbjen, duke shpresuar të shmangë përgjegjësinë për krimet e kryera.

Punësimi i ushtrisë së partisë në administratë ndodh gjithashtu pas marrëveshjes për zgjedhje dhe qeverisë teknike, kështu që LSDM me vetëdije prish procesin e ardhshëm zgjedhor”, thonë nga LSDM.

Nga atje thonë se Zoran Zaev duhet të dijë se punësimi i ushtarëve partiak në administratë nuk do t’i ndihmojë që të ikë nga drejtësia.