Vritet foshnja e porsalindur bashkë më nënën e saj

114

Fëmija i porsalindur i Kelly-Mary Fauvrelle, ka vdekur 5 ditë pas lindjes, duke e çuar numrin e vrasjeve në 67 në Londër.

Po ashtu, i dyshuari është parë duke dalë nga prona e nënës së viktimës, duke e lënë edhe nënën e tij 26 vjeçare të vdekur në Thornton Heath në orën 3 të mëngjesit, raporton “Daily Mail”.

25 njerëz ishin të vrarë brenda 25 orëve përgjatë vikendit në Londër.

Tri vrasje ndodhën në Lambeth, Newham dhe Southwark. Ndërsa, 14 në qendër të Londrës.