Xhirimet e Ratko Mladiçit gjatë krimeve në Srebrenicë (VIDEO)

392

Filmim i dhunimeve dhe keqtrajtimeve, vrasjeve e abuzimeve të robërve të luftës si dhe ekzekutimi mprapa shpine. Filmimi 10 vite kishte qarkulluar midis njësitit të atëhershëm serb “Shkorpioni” nëpër gjithë Serbinë, si video që duhet të shohin të gjithë dhe të posedojnë një të tillë në shtëpi. Në vitin 2005, Tribunali i Hagës për krime të luftës e ka prezantuar për së pari herë gjatë gjykimit të kasapit të Ballkanit, Millosheviq.