Zaev: Jemi duke menduar për partneritet me BDI-në

53

Kryeministri Zaev tha se pas bisedimeve me partitë më të vogla do të bisedohet për aktivitetet e BDI-së, përkatësisht dorëzimi i 5000 amedamenteve për Kodin Zgjedhor.

“Do t’i shohim të gjitha analizat. Me partnerët do të bisedoj dhe duam t’i dëgjojmë sqarimet e tilla”, tha Zaev duke sqaruar se ata me argumentet e tyre do të argumentojnë pse duhet të ketë një njësi zgjedhore.

Sipas tij, nëse ka ndryshime ligjore ato duhet të zbatohet në këto zgjedhje dhe jo në vitin 2024 siç përflitej dhe se për këtë vendos shumica.

“E thash se ne humbin, pastaj humb VMRO-DPMNE, pastaj fitojnë të gjithë”, tha Zaev.