Zaev: Pason cikël investues prej rreth pesë miliardë euro

58

Kryeministri Zoran Zaev me video porosi në profilin e tij në Fejsbuk ka paralajmëruar ciklin investues prej rreth pesë miliardë euro.

“Një miliardë në rrugë, një miliardë në hekurudhë, një miliardë në energjetikë, Qendër e re klinike, investime në bujqësi dhe zhvillimin rural, stacione të reja trajtimi, fabrika rajonale për mbledhjen e mbeturinave, sisteme kanalizimi dhe ujësjellësi, shkolla dhe kopshte…Ndërtojmë projekte reale për nevoja reale për të gjithë qytetarët. Shteti jonë është në rrugë të mirë”, shkruan Zaev në porosinë e tij në Fejsbuk. f.
Големи инвестиции во инфраструктурата, земјоделието, енергетика

Следува инвестициски циклус од околу 5 милијарди евра:- 1 милијарда во патишта, – 1 милијарда во железница, – 1 милијарда во енергетика, – нов Клинички центар, – инвестиции во земјоделството и руралниот развој, – нови пречистителни станици, – регионални фабрики за прибирање и обработка на отпад,- канализациски и водоводни системи, – училишта и градинки…Градиме реални проекти за реални потреби на сите граѓани. Нашата држава е на добар пат!

Posted by Zoran Zaev on Вторник, 06 август 2019